Nieuwe samenwerking van adidas Stan Smith met een movie franchise

Sneaker nieuws
Nieuwe samenwerking van adidas Stan Smith met een movie franchise

Speciale edities van schoenen van bekende films zijn leuk voor liefhebbers of voor mensen die graag iets anders willen. Zo heeft adidas de laatste tijd samengewerkt met onder andere Disney, Star Wars en de Simpsons. Zo rond de feestdagen krijgen merken de kans om in ‘feestdagen’ franchises te duiken en adidas grijpt deze mogelijkheid met twee handen aan!

stan smith adidas christmas

Speciaal voor de Kerstdagen brengen zij een nieuwe versie uit van de Stan Smith. Ze hebben daarvoor samengewerkt met de Gremlins. Ken je ze nog? De kleine monstertjes uit de Kerst klassieker lijken op het eerste gezicht schattig maar veranderen in monsters zodra je ze voert, ze nat worden of het daglicht zien.

stan smith gremlins Adidas

De waarschuwing hiervoor vind je op de insole van de schoen! De schoenen zijn verder aardig clean gebleven. De kenmerkende vacht van Gizmo (zo heet de Gremlin in de film) vind je terug op de upper van de schoen en de zool. Op de achterkant van de schoen zien we op beide schoenen één Gremlin oog. Een beetje freaky, maar ook erg tof! De kicks komen uit op 19 december.

adidas Stan Smith Gore-Tex Gremlins Mogwai

adidas Stan Smith Gore-Tex Gremlins Mogwai

S42669 - Uitgekomen op 19-12-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€700.00

stan adidas smith Christmas

nike Adidas stan smith gremlins

gizmo Adidas stan smith

smith stan gremlin Adidas