Officiële foto’s: adidas Yeezy 700 v3 Azael

Blog - Sneaker nieuws
Officiële foto’s: adidas Yeezy 700 v3 Azael

Dat Kanye West invloed heeft op de sneakercommunity hoeven we tegenwoordig niet meer uit te leggen. Het blijft bijzonder om te zien hoe de beste man een schoen kan droppen die niemand wil, maar iedereen toch bereid is om in een later stadium flink voor resell prijzen te betalen. Ondanks dat de schaarste van de bekende Yeezy schoenen niet meer zo aan de orde is blijft adidas alles van de Yeezy lijn uitverkopen. Of dat met de nieuwe adidas Yeezy 700 v3 Azael ook gaat gebeuren is uiteraard nog even afwachten.

adidas yeezy 700 v3 azael

De schoen valt enorm op en nijgt naar een meer artistiek avant-garde vibe dan naar gerenommeerde design keuzes. De buitenkant is glow in the dark en doet denken aan koraal dat je normaal gesproken diep in de zee tegenkomt. De schoen gaat naar verluid +/- €180 kosten en is daarmee de goedkoopste Yeezy 700 schoen die ooit verschenen is. Duidelijk is dat Silver Surfer Kanye op een missie is naar Yeezy’s verkopen aan iedereen die dat wilt. In plaats van de schaarste opzoeken om hype te produceren, wat tegenwoordig erg normaal is.

sole adidas yeezy 700 v3 azalea

Wat dat betreft is de Yeezy lijn, startende bij Nike en later flink uitgebreid bij adidas, een fascinerende ontwikkeling om te volgen binnen de fashion- en sneakerindustrie. We kwamen recent een video tegen op YouTube die deze ontwikkeling zeer sterk in beeld brengt. Het is een zoethoudertje tot de 23 december. Dan verschijnen de Yeezy 700 v3 Azael op adidas.com, yeezysupply.com en selecte retailers!

Check de overige on feet foto’s van @hanzuying hieronder:

adidas yeezy boost 700 v3 on feet adidas yeezy boost 700 700 adidas yeezy kanye glow kanye west adidas boost 700 v3 adidas yeezy boost v3 azael