Reebok komt verrassend dope om de hoek met het BOKTOBER pack

Sneaker nieuws
Reebok komt verrassend dope om de hoek met het BOKTOBER pack

Reebok komt onverwachts dik uit de hoek met de aankondiging van het BOKTOBER pack dat vandaag uitkomt in Europa en vanaf 14 oktober verkrijgbaar is in Amerika. Het pakket bevat drie paar Reebok schoenen. De Reebok Question Mid “Ankle Reaper”, de Reebok Shaqnosis “Webs” en de Reebok Kamikaze II “Jack-o-Kaze”.

Oktober halloween reebok

De Question Mid Ankle reaper, Allen Iverson zijn succes schoen, is het meest clean van de drie. De overwegend witte schoen met honinggraat motief in de middenzool straalt old school gymzaal vibes uit dankzij de glow-in-the-dark gum like zool en geborduurde accenten op de achterkant.

Reebok Question Mid Ankle Reaper (2020)

Reebok Question Mid Ankle Reaper (2020)

FZ1357 - Uitgekomen op 14-10-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€157.00
Ankle reaper allen Iverson question

reebok question mid

spooky sole reebok question

De Reebok Shaqnosis beschrijven we vaker. Opper center Shaquille O’Neal is verantwoordelijk voor dit model. De classic schoen heeft een moderne look dankzij de strakke zwarte buitenkant met spinnenweb motief. De outsole is fluorescerend groen. Waar de cirkels normaliter erg heftig zijn bij de Shaqnosis, zien we nu een andere zijde van de schoen. Erg dope!

Reebok Shaqnosis Webs

Reebok Shaqnosis Webs

FZ1359 - Uitgekomen op 14-10-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€334.00

Reebok Shaqnosis

Shaqnosis spider

reebok shaqnosis O’Neal
En dan is er nog de Reebok Kamikaze II “Jack-0-Kaze”. Deze schoen doet zijn imago eer aan. De intense color blocking op deze schoen is als vanouds met een oranje/zwarte/witte kleurencombi. Perfect voor Halloween. Ook het strakke Reebok logo op de neus komt goed uit de verf.

Reebok Kamikaze II Jack-o-Kaze

Reebok Kamikaze II Jack-o-Kaze

FZ1330 - Uitgekomen op 14-10-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€368.00
Kamikaze reebok

reebok kamikaze 2 jack o kaze

insole jack the reaper reebok

De foto’s zijn echter de grootste verrassing. We zien de schoenen in een stadse, grimmige Halloween vibe met beton, rook, spinnenwebben en alles dat een goede Halloween block party nodig heeft voor de sfeer.