Reebok Question sneakers

170 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#reebokquestion

Onder de loep Reebok Question

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Question.

Basketbalsneakers behoren tot de favoriete sneakers van de Sneakerbaron. Check de Reebok Question sneakers, één van de basketbalsneakers die hij regelmatig draagt. Deze sneakers zijn echt niet alleen voor op het court ontworpen. De Reebok Question sneakers staan ook buiten het court hun mannetje. NBA grootheid Allen Iverson is nauw betrokken geweest bij het ontwerp en is een bron van inspiratie geweest voor de designers van Reebok.

Het bovenwerk van deze basketbalsneaker is gemaakt van comfortabel en soepel leer. Dit leer vormt zich eenvoudig en prettig om je voet, waardoor je direct support en stabiliteit ervaart. De enkel kan rekenen op extra ondersteuning, omdat de schoen hier versterkt is. Wat echt vet is aan de Questions is de zeshoekige Hexalite demping. De designers hebben deze door middel van kleine venstertjes in de midden- en loopzool zichtbaar gemaakt. Deze demping is responsief, waardoor je beschikt over extra sprongkracht. De rubberen loopzool is niet stijf, zodat een uitstekende flexibiliteit gewaarborgd is. Voeg hierbij een profiel dat je laat beschikken over extreme grip en je weet dat je met de Reebok Question sneakers je tegenstanders direct het nakijken geeft.