Wicked Wookie shoes: de adidas Rivalry Hi Star Wars edition

Sneaker nieuws
Wicked Wookie shoes: de adidas Rivalry Hi Star Wars edition

Zoals je wellicht is opgevallen aan de headerfoto is deze release alles behalve gemiddeld. Samen met Lucasfilm, de studio van George Lucas, heeft adidas een viertal schoenen aangekondigd. Al deze paartjes zijn zwaar verwant aan Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back. We hoeven je gelukkig niet uit te leggen naar wie deze specifieke release van de adidas Rivalry Hi verwijst.

rivalry hi Star Wars shoes Adidas

“RROOAARRGGHH!” is een van zijn beroemdste uitspraken in The Empire Strikes Back. Juist, de boomlange Wookie Chewbacca wordt door iedereen geliefd om zijn loyaliteit jegens Han Solo en zijn onvermoeibare strijdlust. De adidas Rivalry Hi kicks zijn bedekt met zijn zachte vacht en over de veters zie je de iconische wapenriem die hij droeg tijdens de film.

De schoen zit boordevol details voor de Star Wars liefhebber. Voor op de veters zien we op de linker schoen STAR staan en op de rechterschoen WARS. Ook zitten er nog vervangbare clips in de doos van de Millenium Falcon en de naam van Chewbacca. Daarnaast vind je in de speciale doos nog een poster. De kicks komen uit op donderdag 22 oktober. Nog een maandje geduld!

adidas Originals x STAR WARS RIVALRY HI ”CHEWBACCA”

adidas Originals x STAR WARS RIVALRY HI ”CHEWBACCA”

FX9290 - Uitgekomen op 22-10-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€149

adidas wookie shoe

adidas rivalry hi Star Wars

empire strikes back belt Adidas rivalry

Chewbacca rivalry hi Star Wars Star Wars Adidas rivalry

adidas rivalry hi Star Wars