All black everything

Drie van die
All black everything

Een volledig zwart design is altijd fascinerend. Vanuit de bestaande natuur kennen we allemaal de zwarte panter. Een intimiderend beest met tegelijkertijd een prachtige elegantie over zich. BMW heeft zich laten inspireren en heeft recent een X6 uitgebracht in Vantablack, dat materiaal absorbeert 99,965% van het licht dat erop valt. Het mensenoog kan dus geen onderscheid maken tussen subtiele verschillen in Vantablack omdat er simpelweg geen licht is om te verwerken tot beeld. Er zijn nog geen sneakers in Vantablack, daarom kiezen wij 3 paar voor je uit uit in all black!

1. Nike Air Max 95Nike Air Max 95 black black

De Air Max 95 is de perfecte schoen voor een all black everything colorway. Door de zwierige banen op de zijkant, de behoorlijk aanwezige air bubble de zwarte touw-veters heeft dit paar sneakers meer dan genoeg verschil in materiaal, dikte en reflectiegehalte. Dat maakt dat deze schoen popt in volledig zwart. Wat ons betreft is het een goede zet van Nike om deze schoenen uit te brengen zonder poespas.

2. adidas Superstaradidas superstar foundation black shell toe

Foto: Shooos

De adidas Superstar is al sinds de jaren 80 een klassieker. In ons vorige blog: ‘Hoe de adidas Superstar zelf een superster werd‘ lees je hoe dat ontstaan is. In helemaal zwart herken je deze schoen natuurlijk minder snel omdat de kenmerkende drie strepen van adidas niet goed zichtbaar zijn. Het geeft de schoenen een clean en strakke look. Ook onder een zakelijke outfit kan je deze kicks van adidas dus prima rocken.

3. Asics Tiger Gelsaga Souasics gel saga sou black

Foto: Sneakerstudio

Op zoek naar een meer sportieve look? Deze Asics lopen dankzij de Gel zool super comfortabel en zien er ook nog eens superstrak uit. Perfect voor als je niet op wil vallen maar toch iets moois wil dragen dat comfortabel zit. Wist je trouwens dat Asics staat voor ‘anima sana in corpore sano’ ? Dat is Latijns voor ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Maar je kunt met deze kicks natuurlijk ook gewoon op de bank liggen en Netflix kijken. That’s your choice!