Drie van die: een keer geen Nike sneakers!

Drie van die
Drie van die: een keer geen Nike sneakers!

Het staat buiten kijf in de sneakerwereld. Nike is samen met Air Jordan en Converse verantwoordelijk voor het overgrote deel van het dagelijkse sneaker nieuws. Dat wil echter niet zeggen dat andere sneaker merken geen podium verdienen. Omdat we vaak over Nike en consorten schrijven wijden we deze Drie Van Die aan: een keer geen Nike sneakers!

1. adidas OZWEEGO Cloud White

adidas ozweego cloud

adidas is met onder andere de Yeezy lijn een van de koplopers als het gaat om ‘dad-shoes‘. De bulky, op ouderwetse gympen, geïnspireerde sneakers zijn al jaren enorm populair. De adidas OZWEEGO Cloud White is een prachtig paartje dat direct verrast. De futuristische shape van de schoen wordt gecombineerd met felle 80’s like kleuren. Mintgroen, oranje en aqua blauw vormen samen met het wit een prachtig kleurenpalet. De beste deal voor deze sneakers vind je via onderstaande button!

adidas Ozweego Geometric Jungle Print White

adidas Ozweego Geometric Jungle Print White

FZ4089 - Uitgekomen op 14-07-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€343.00

Foto: the Drop Date

 

2. Vans Yacht Club Old Skool

vans yacht old school

Voor de liefhebber van basic shoes die wel lekker opvallen is de VANS Old Skool zeer geschikt! Deze vrolijke kicks brengen sowieso meer kleur in je leven. De groene canvas zijkant wordt gematched met een blauwe neus, rode tong en geel heel tab. De strakke ronde veters maken de schoen af. Easy om aan te trekken, lastiger om weer uit te trekken! Zie direct waar je deze kicks het goedkoopste kunt scoren:

Vans UA Old Skool (Vans Yacht Club) Blue  1

Vans UA Old Skool (Vans Yacht Club) Blue 1

VN0A38G1R1Q - Uitgekomen op 18-05-2021
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 1 marketplace
€80.00

Foto: Grailed

 

3. Puma Tsugi Jun Roze

Atsugi puma

Deze kicks zijn misschien wel onze favoriet in het rijtje. De strakke ‘peachy’ roze Puma Tsugi passen precies in de pastel-trend die we veel terugzien bij schoenen en fashion. De comfortable zool met stretchy upper zorgt ervoor dat deze schoen heerlijk zit. De veters zitten deels aan de zijkant wat deze schoenen lekker anders maakt. Wil jij weten waar je deze Tsugi sneakers het goedkoopst kunt coppen in jouw maat? Check de button!

Puma – Tsugi Jun Roze

Puma – Tsugi Jun Roze

365489-06
Verkrijgbaar bij 1 winkel
€28.99