Is het nou een keer klaar met die regen?!

Drie van die
Is het nou een keer klaar met die regen?!

Iedereen zal het herkennen. Je hebt de afgelopen week/dagen ergens naar buiten gekeken en gedacht: waar blijft de lente?! De lucht is al wekenlang grijs, er valt regen en je waait regelmatig van je fiets. Voor sneakerheads is de winter dan ook het minst goede seizoen om te shinen met je collectie. De helft van je kicks kun je niet aan. Zoals we eerder tipte kun je al je suede schoenen beter laten staan dit seizoen. Maar op welke kicks kun je wél goed naar buiten dit seizoen? Gore-Tex is een bedrijf dat materiaal produceert wat ademt, wind- en waterdicht is én dat tegen een stootje kun. Gelukkig werken ze regelmatig samen met sneakermerken om iets tofs uit te brengen. De samenwerking met Nike, adidas en Converse lees je vandaag hier. Drie van die: Klaar met de regen!

 

1. Nike Air Force 1 Gore-Tex – Olive

nike Air Force 1 gore tex groen

De Air Force 1 is al een schoen die zich goed leent voor activiteiten waarbij er misschien wat viezigheid kan verschijnen op je schoen. Omdat de schoen voor het merendeel van leer is gemaakt is hij makkelijk schoon te vegen. Ze doen er echter een flinke schep bovenop door een samenwerking aan te gaan met Gore-Tex. De gum zool en olijfgroene upper geven deze kicks ook qua uiterlijk een prima herfst vibe. Laat dat belabberde weer maar komen! De Gore-Tex Air Force 1’s zijn hier verkrijgbaar.

 

2. Converse Chuck 70 Gore-Tex low – Black

gore tex converse chuck Taylor Allstar

Waar de Converse Chuck Taylor All Star vaak bekend staat om het hoge ‘canvas met een rubberzool’ gehalte hebben ze niet het imago goed tegen dit belabberde weer te kunnen. Dat geldt echter niet voor deze lage Gore-Tex variant. Voor diepe plassen dien je echter wel goed uit te kijken. De schoenen zijn waterdicht maar het blijven lage sneakers. Laat dus geen water je schoenen in lopen! Ze zijn flink afgeprijsd want er nog maar één paar beschikbaar in 39,5. Ben jij de gelukkige? Check ze hier!

 

3. adidas SC Premiere Gore-Tex – White

witte adidas goretex

Ben jij eigenwijs? Wil je ondanks het slechte weer tóch een paar witte kicks aan? Dan is deze adidas SC Premiere zeer geschikt. Net als de vorige twee paartjes zijn ook deze schoenen voorzien van Gore-Tex materiaal. Waar je vrienden je voor gek verklaren door met deze sneakers naar buiten te gaan weet jij gelukkig beter. Ideaal voor alle mensen die écht niet meer kunnen wachten op het voorjaar om al hun shiny witte kicks weer uit de mottenballen te halen. Check deze witte pareltjes hier.