Karhu dames sneakers maat 46.5

55 schoenen gevonden

Karhu modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Karhu sneakers

Kleuren, materialen en het verhaal van Karhu.

De Baron heeft, zoals je vast en zeker weet, een neusje voor sneakers. Hij weet als geen ander welke hot zijn en welke not. Als we het hebben over Karhu sneakers, dan is hierover geen discussie mogelijk met De Baron. Deze sneakers zijn hot! Het feit dat deze sneakers ‘hot’ zijn, is eigenlijk best bijzonder. Karhu is namelijk een Fins merk en Finland staat eerder bekend om zijn kou dan om zijn warmte. Maar dat geheel terzijde, tijd om aandacht te schenken aan Karhu sneakers. Dit merk bestaat sinds 1916 en legt zich toe op de productie van hardloopschoenen.

Het logo van het merk is een beer, wat de letterlijke vertaling is van Karhu. Dat dit merk schoenen van absolute topkwaliteit produceert, wordt wel bewezen door de vele prijzen die Finse atleten wereldwijd in de wacht wisten te slepen. Leuk weetje is nog dat het dit merk was dat oorspronkelijk drie strepen als handelsmerk had. Het bedrijf verkocht dit handelsmerk in 1950 aan een Duits concern dat dit logo anno nu nog steeds gebruikt. Inderdaad, Adidas. Karhu sneakers zien er niet alleen tiptop uit, ze blinken ook uit in loop- en draagcomfort. Demping, support, grip en stabiliteit zijn zaken die tot in de puntjes verzorgd zijn. Met andere woorden, wat is jouw excuus om Karhu sneakers niet aan jouw sneakercollectie toe te voegen?