Prada en adidas brengen nóg twee colorways uit

Sneaker nieuws
Prada en adidas brengen nóg twee colorways uit

De sneakercultuur is haar horizon al jaren aan het verbreden en dit jaar kwamen de luxury merken definitief om de hoek kijken. Nike werkt samen met Dior en adidas besloot in 2019 een hechte samenwerking op te zetten met het Milaanse modehuis Prada. Luxury brands staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, sublieme afwerking en prachtige packaging. We weten allemaal dat bij de ‘gewone’ sneaker deze onderdelen minder goed vertegenwoordigd zijn. Blijkbaar was de release tussen Prada en adidas succesvol aangezien de twee bedrijven maar liefst twee nieuwe colorways hebben aangekondigd van de adidas Superstar.

prada adidas superstar luxury run dmc

De vorige collaboration was volledig wit van kleur, met bijhorend de iconische Prada bowlingtas. De set was destijds niet goedkoop, maar liefst €3170,-. De nieuwe kleuren die zijn aangekondigd zijn gelukkig beter betaalbaar. Per paar ben je (maar) €450,- kwijt. Ze worden gereleased in volledig black on black on black en de klassieke wit met zwarte Superstar colorway. Ben je dus een Run-DMC fan én ben je een luxepaard? Dan is deze release alles dat je nodig hebt. De schoenen komen uit in maart. Precies op tijd genoeg om te stunten deze lente!

black black Adidas superstar

adidas superstar black stripes Adidas black on black superstar adidas superstar white black stripes Adidas black superstar prada luxury prada milano adidas superstar black Adidas Prada luxury