Fila Ray sneakers

29 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#filaray

Onder de loep Fila Ray

Kleuren, materialen en het verhaal van de Ray.

Heerlijke sneakers volgens de Sneakerbaron. Over welke sneaker hij het heeft? Over de Fila Ray sneakers natuurlijk. Want zien die er even een partijtje goed uit! Fila heeft een naam en reputatie hoog te houden als het gaat om sneakers. En met de Fila Ray sneakers laat dit merk zien dat deze naam en reputatie volledig terecht zijn. Het model is duidelijk geïnspireerd op de klassieke hardloopschoen, zoals we deze eind vorige eeuw veel in het straatbeeld konden spotten.

De Ray’s zijn door de ontwerpers voorzien van een moderne touch en dat zorgt ervoor dat deze schoenen zich helemaal thuis voelen in anno nu. De schoen is licht (304 gram voor maatje 39) en comfortabel. Voor het bovenwerk van de schoen is gebruik gemaakt van het ventilerende mesh materiaal. De neus is afgerond en versterkt, waardoor slijtage beperkt wordt. De vetersluiting telt zes gaten en dat is ruim voldoende om de schoen stevig om je voet ‘aan te trekken’. Aantrekken word je makkelijk gemaakt door het handige en praktische hiellusje. Dat overigens ook nog eens heel frivool staat en bijdraagt aan de look en feel van de schoen. De robuuste buitenzool is voorzien van een profiel dat je grip en ondersteuning biedt op vrijwel elke ondergrond. De Fila Ray sneakers zijn heel complete sneakers en een must have voor elke sneakerliefhebber.

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!