Pagina 1 van 1

Fila sneakers

44 resultaten

Fila sneakers

De Baron heeft vanzelfsprekend meerdere Fila sneakers in zijn uitgebreide collectie. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de sneakers van dit merk zijn niet alleen super vet, maar zitten en lopen ook nog eens heerlijk!

Fila is een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. In 1911 werd het bedrijf opgericht door twee Italianen, de beide broers Fila. Het merk is vandaag de dag natuurlijk vooral bekend vanwege de (sport) kleding en sneakers, maar tot de jaren zeventig was de verkoop van ondergoed de belangrijkste bron van inkomsten. Pas in de jaren zeventig werd het assortiment uitgebreid met sneakers en kleding en vanaf dit moment maakte het bedrijf een flinke groei door. Het merk werd internationaal omarmd en staat tot op de dag van vandaag bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Als we inzoomen op de sneakers van dit merk, dan is ook hier de kwaliteit absoluut een feit. Maar minstens zo belangrijk zijn de looks van sneakers en ook wat dit betreft zit je goed met Fila. Draag je Fila, dan laat je zien dat je gevoel hebt voor stijl en fashion.

De Baron heeft ook bij Fila “een mannetje” die hem op de hoogte houdt van alles wat er gebeurt. Hij is dan ook altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van dit merk. En als De Baron op de hoogte is, dan ben jij dat natuurlijk ook!