Veja V-10 sneakers

53 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Veja V-10

Kleuren, materialen en het verhaal van de V-10.

Het Franse merk Veja ken je wellicht van de sneakers met een katoenen bovenwerk. Dit katoen is fairtrade katoen en dus ecologisch verantwoord. Dat kan de Sneakerbaron zeker wel waarderen. En wat hij ook kan waarderen zijn de Veja V-10 sneakers. Deze stijlvolle, dikke sneaker heeft geen bovenwerk van katoen, maar wel een hoge mate van duurzaamheid. Voor het bovenwerk van de Veja V-10 sneakers hebben de designers gekozen voor het ademende mesh. Voor stevigheid en als stijlvolle accenten hebben ze hier suède overlays aan toegevoegd.

Aan de zijkant van de schoen tref je nog een stijlvol accent aan, namelijk het logo van het merk in leer (V). Aan de binnenzijde van de V-10’s is ecologisch katoen aangebracht. Dit voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De middenzool van de schoen is gemaakt van rubber dat afkomstig is uit het Amazonegebied. Nee, geen zorgen, ook dit is duurzaam verkregen. De rubberen loopzool geeft steun en heeft twee draaicirkels die zorgen voor maximale wendbaarheid. De Veja V-10 sneakers zijn niet alleen een heel stijlvolle keuze, maar ook een heel verantwoorde.

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!