Converse Cons sneakers

62 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Converse Cons

Kleuren, materialen en het verhaal van de Converse Cons.

Echte skaters hechten grote waarde aan hun materiaal. Maar naast materiaal besteden ze ook veel aandacht aan hun eigen looks. Streetwear en de juiste footwear zijn hierbij hartstikke belangrijk. De Sneakerbaron weet dit als geen ander, want hij is één van die ‘echte skaters’. Welke sneakers hij graag draagt als hij gaat skaten? Zijn Converse Cons sneakers natuurlijk. De Converse Cons sneakers zijn een ode aan skateboardlegende Louie Lopez. Best vreemd om nu al over een legende te spreken, want Louie is geboren in 1994. Geeft wel aan dat hij over extreme skateskills beschikt. Hij stelt zeer hoge eisen aan zijn schoeisel, want zonder de juiste flexibiliteit en grip is ook hij niet in staat op topniveau te performen.

De Cons hebben een soepel bovenwerk dat gemaakt is van stevig canvas. Hierdoor ervaar je veel steun en vormt de schoen zich gemakkelijk volgens de contouren van je voet. De dikke zool is voorzien van Nike Zoom technologie. Dit betekent dat de schokken van elke sprong die je maakt snel worden afgevoerd. Ook betekent dit dat je beschikt over meer sprong- en veerkracht. En dan die grip. Check out de loopzool van de Converse Cons sneakers en je weet dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.