Converse Pro Blaze sneakers

35 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Converse Pro Blaze

Kleuren, materialen en het verhaal van de Converse Pro Blaze.

De Converse Pro Blaze sneakers zijn erg populair bij kids. Begrijpelijk, want het zijn hele stoere stappers, die er mega goed uitzien. De Sneakerbaron liep als kleine jongen ook al op sneakers en uiteraard had hij ook toen al sneakertjes van Converse onder zijn bed staan. De Converse Pro Blaze sneakers kunnen tegen een stootje. Wel zo prettig, niet alleen voor de kids zelf, maar ook voor jou als ouder. De schoen is gemaakt van een kunststof bovenwerk, in combinatie met leer. Weer een voordeel, want dit zorgt ervoor dat je deze sneakers gemakkelijk schoon kunt maken.

Aan de binnenkant van de Pro Blaze is een lekker zachte textiele voering aangebracht. De schoen heeft een vetersluiting waar je een klittenbandsluiting overheen kunt trekken. Zo zit de schoen altijd goed vast en hoef je niet om de haverklap veters te strikken. En dit klittenbandsluiting staat ook nog eens heel cool. Deze sneakers bieden kids veel steun, wat erg belangrijk is voor kinderen in de groei. De neus is gemaakt van duurzaam, slijtvast rubber en gaat hierdoor lang mee. Met de Converse Pro Blaze sneakers weet je zeker dat je kids altijd goed voor de dag komen.