Converse UNT1TL3D sneakers

56 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Converse UNT1TL3D

Kleuren, materialen en het verhaal van de Converse UNT1TL3D.

Wil je een statement maken en laten zien waar jij voor staat als het gaat om sneakers? Kies dan net als de Sneakerbaron voor de Converse UNT1TL3D sneakers. Deze dikke sneakers laten aan duidelijkheid niets te wensen over; jij bent de baas! De Converse UNT1TL3D zijn stoere sneakers met een canvas bovenwerk. Dit canvas is zeer soepel, maar om je ook de nodige ondersteuning en stabiliteit te geven is dit materiaal versterkt. De 8-gaats vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen zo strak aan kunt trekken als voor jou prettig is.

Ook de vochtregulerende inlegzool geeft je support en is ook nog eens dempend. De neus van de schoen is verstevigd, om slijtage tegen te gaan. Op verschillende plekken op de UNT1TL3D’s is de Converse branding stijlvol aangebracht. Zo laat je iedereen zien dat jij jouw sneakers kent. De dikke, rubberen zool voorziet in een aangename demping. Het profiel op de zool bestaat als het ware uit verschillende blokken. Dit zorgt ervoor dat je altijd beschikt over uitstekende grip en flexibiliteit. De Converse UNT1TL3D sneakers zijn verkrijgbaar in stoere, eigentijdse colorways.