Converse Louie Lopez sneakers

23 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Converse Louie Lopez

Kleuren, materialen en het verhaal van de Converse Louie Lopez.

Elke skater kent Louie Lopez. Wat deze dude met een skateboard kan, grenst aan het ongelofelijke. De Sneakerbaron is groot fan van Louie, net als van de sneakers die onder zijn naam worden uitgebracht door Converse. De Converse Louie Lopez sneakers zijn dikke skatesneakers, maar om ze te dragen hoef je echt niet persé zelf een skater te zijn. Draag deze sneakers zeker ook lekker casual als je de stad in gaat om te chillen met je vrienden. Het fraaie bovenwerk van de schoen is gemaakt van suede enóf leer (afhankelijk van de uitvoering). Het stikwerk is stijlvol en subtiel zichtbaar.

Op de zijkant van de schoen is de naam weergegeven, als stijlvol eerbetoon aan Louie. De gewatteerde enkelpartij doet comfortabel aan. De binnenzijde van de schoen is gevoerd met ademend textiel en het dempende voetbed is uitneembaar. De schoen is ietwat stug, een eigenschap die zorgt voor een uitstekende boardfeel. De rubberen zool is voorzien van een goede demping, die de schokken snel en efficiënt weet te verwerken. Het profiel op de zool is jouw zekerheid voor grip, wendbaarheid en flexibiliteit. Wil je echt shinen op je board en de meest moeilijke trics showen? Dan kun je simpelweg niet zonder de Converse Louie Lopez sneakers.