Rode Jordan sneakers

313 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#jordan

Onder de loep Jordan sneakers

Kleuren, materialen en het verhaal van Jordan.

De Baron heeft verschillende sporthelden. Eén van hen is basketballegende Michael Jordan. Natuurlijk heeft hij verschillende sneakers van zijn held in zijn sneakercollectie. Jordan sneakers zijn voor de Baron echt the real thing!

Michael Jordan mag met recht één van de beste basketballers of all time genoemd worden. Zijn sprongkracht was ongekend en sommigen beweerden zelfs dat hij kon vliegen. Zijn bijnamen? Air Jordan en his Airness. En met zulke bijnamen is het niet gek dat Nike bij je aanklopt met de vraag of er sneakers onder jouw naam op de markt mogen worden gebracht. His Airness speelt nooit de tweede viool en vandaar dat hij van Nike een eigen label heeft gekregen, Nike Air Jordan sneakers. Het loop- en draagcomfort van Jordan sneakers is uitzonderlijk goed. Demping, afwikkeling van de voet tijdens het lopen, stabiliteit… het is allemaal tot in de puntjes verzorgd. ‘Jordans’ zijn in een groot aantal verschillende colorways en modellen verkrijgbaar. Het kan dan ook niet anders dat er ook een paar Jordans op jou liggen te wachten. En de Baron? Die helpt je maar wat graag om ze voor je te vinden!

GRATIS SNEAKERS

VOLGEN = WINNEN WIN

Wij verloten onder onze volgers elke week een paar exclusieve sneakers.
Blijf op de hoogte van kortingscodes, de beste deals en maak elke week kans!

Ga naar Instagram
Volg @sneakerbaron.nl