Jordan Why Not sneakers

189 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Jordan Why Not

Kleuren, materialen en het verhaal van de Jordan Why Not.

De Sneakerbaron weet als geen ander zijn tegenstanders tijdens een potje basketbal te imponeren. Hoe hij dat doet? Door op het court te verschijnen met een paar van de dikste basketbalsneakers aller tijden, de Jordan Why Not sneakers. En waarom niet ? Zodra je met deze sneakers op het veld verschijnt, weet iedereen dat er met jou niet te sollen valt. Je dwingt direct respect af en dat is de eerste winst.

Er valt nogal wat te vertellen over deze sneakers, dus heb je even? Laten we beginnen met het bovenwerk van de schoen. Deze is gemaakt van soepel materiaal, mesh, en opgebouwd uit twee lagen. Aan de zijkant is een strookje plastic toegevoegd dat je extra support geeft. De neus van een basketbalsneaker heeft het vaak zwaar te verduren en daarom is deze bij de Why Not’s verstevigd. Maar ook aan het comfort is gedacht. Zo is de kraag van de schoen voorzien van een zacht aanvoelende textiele laag. Op verschillende plaatsen in de zool is de bekende Air demping aangebracht. Voor extra sprongkracht is ter hoogte van de voorvoet een Air Zoom Turbo unit aangebracht. Zo voel je je misschien heel even Michael Jordan zelf. Check tot slot nog even de colorways van de Jordan Why Not sneakers. Allemaal super cool, dus het zal niet meevallen om een keuze te maken.