Nike Air Max Uptempo sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Uptempo

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Uptempo.

Het jaar 1995 zal de Sneakerbaron niet snel vergeten. Je vraagt je natuurlijk af waarom dit zo’n bijzonder jaar voor hem was. Dat heeft alles te maken met de allereerste release van de Nike Air Max Uptempo sneakers. Dit waren, zeker voor die tijd, revolutionaire basketbalsneakers, die echt het verschil maakten op het basketbalcourt. En het leuke is, dat doen ze tegenwoordig nog steeds. De Nike Air Max Uptempo zijn namelijk vandaag de dag nog net zo revolutionair als toentertijd.

Deze basketbalsneaker heeft een fenomenale demping. Deze wordt geleverd door een Air Max unit die over de gehele lengte van de zool is aangebracht. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van (imitatie)leer, dat soepel en tegelijkertijd stevig aanvoelt. Stabiliteit dus gegarandeerd en dat is precies wat je wil tijdens het spel. Minstens zo belangrijk is het om wendbaar te zijn. Ook dit is bij de Air Max Uptempo’s tot in de puntjes verzorgd. Verantwoordelijk hiervoor is de flexibele rubberen zool, waarvan het profiel volledig is afgestemd op de hardcourt ondergrond waar je basketbal nu eenmaal op speelt. Deze sneaker boezemt ontzag in en zet je direct in the lead. Welke colorway je ook kiest, jij bent degene die het spel domineert. Zowel on court als off court.