Nike Air Max Classic sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Classic

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Classic.

De Nike Air Max Classic sneakers mag je met een gerust hart tot één van de paradepaardjes van Nike rekenen. Of liever gezegd, paradesneakers natuurlijk. Ook de Sneakerbaron weet deze dikke sneakers te waarderen. Geen verrassing uiteraard dat hij een paar van deze sneakers in zijn collectie heeft. De Nike Air Max Classic sneakers zijn zeer sportieve stappers. Ze gaan al heel wat jaren mee, het zijn immers niet voor niets echte ‘Classic’s’.

In al die jaren zijn deze sneakers ongekend populair gebleven. Niet vreemd, want het model is tijdloos, waardoor dit model zich moeiteloos aanpast aan ‘jouw tijd’. Belangrijkste feature van deze sneaker is vanzelfsprekend de duidelijk zichtbare Air unit. Het is een cliché, maar hierdoor heb je echt het gevoel op kussentjes te lopen. Maar er is meer. Zo bestaat het bovenwerk van de Air Max Classic uit een mix van materialen. De wreef van de schoen bestaat voor een deel uit ventilerend textiel. Dit is soepel en stevig, waardoor het bijdraagt aan de fijne fit van de schoen. De suède of lederen overlays zijn stijlvol en natuurlijk pronkt het Nike logo vol trots op de zijkant van de schoen. De Sneakerbaron is er van overtuigd dat de Nike Air Max Classic sneakers nog vele tientallen jaren het straatbeeld zullen domineren. Net als ze altijd al gedaan hebben!