Nieuwe Star Wars x adidas schoen: Nite Jogger Storm Trooper

Blog - Sneaker nieuws
Nieuwe Star Wars x adidas schoen: Nite Jogger Storm Trooper

Waar recent een adidas schoen verscheen die is gebasseerd op de Millennium Falcon is het nu de tijd voor.. The Dark Side! Maak je borst maar nat voor deze nieuwe release, straight from the Empire! Hoewel iedereen weet dat Stormtroopers 98% mis schieten hoopt adidas met deze release wél raak te schieten. De futuristische schoen gebruikt elementen van het pak dat de Stormtroopers dragen. Op de patch tong staat een dappere Stormtrooper en op de hak vind je een passende quote: ‘Set to stun’. Of je van een Jedi gaat winnen met deze kicks durven we niet te zeggen. Maar de schoen is clean en schreeuwt niet overduidelijk Star Wars.

nite jogger adidas

In december draait het laatste deel van de nieuwste Star Wars trilogie in de bioscoop. ‘The Rise Of Skywalker‘ gaat 18 december in premiere en de saga sluit daarmee een nieuw hoofdstuk af. Of je nu de Han Solo kicks of deze Stormtrooper sneakers draagt. Met beide kan je zeker voor de dag komen als je naar de bioscoop gaat. De schoenen komen één dag voor de premiere uit op 17 december. Kun je ze de dag daarna meteen aantrekken.

star wars nite jogger storm trooper star wars adidas storm trooper adidas nite jogger storm trooper onderkant adidas storm trooper jogger