Nike: De vreemde eend in de bijt

Drie van die
Nike: De vreemde eend in de bijt

We schreven al eerder over de ugly sneaker, oftewel de Dad shoe. De afgelopen jaren heeft ieder merk meerdere ‘lelijke’ sneakers uitgebracht die uitblinken in het ‘buiten de toon vallen’. Om die reden check je vandaag in ‘Drie van die‘ een aantal modellen van Nike waarover zeker discussie ontstaat. Trek ze aan naar een familie verjaardag, een reünie van oud klasgenoten of naar je werk. Je bent er verzekerd van dat iemand er naar kijkt en misschien zelfs naar durft te vragen. Vandaag in ‘Drie van die’: De vreemde eend in de bijt!

1. Nike Shox TL – BlackNike Shox black TL

De Nike Shox is een model dat lang uit de picture is geweest. In 2000 kwam hij op de markt en jaren later hoorde of zag je niks meer van dit model. Tot aan oktober 2018. De Grime scene, een voornamelijk Britse variant van hiphop/garage/bass, ontpopte zich tot ongekende hoogte en de Nike Shox is voor de Grime liefhebbers de go to shoe. Het bekendste model van de Nike Shox is de signature shoe van Grime koning Skepta. Onverwachts, zo ziet de Nike Shox eruit. Net een futuristic stukje mode dat je nog nóóit eerder hebt gezien. Haal hem hier!

2. Nike Air Max 270 React – Electro Green

Het eerste dat opvalt aan de Nike Air Max 270 is de enorme luchtbubbel die je vindt onder de hak van de schoen. Air Max schoenen laten zich al sinds de jaren ’80 kenmerken dankzij air units onder de schoen maar de 270 spant hierin de kroon. Ook deze schoen krijgt een futuristische look door wat zich onder de hak bevindt. De kleurencombinatie spat van de schoen af en zorgt ervoor dat iedereen even naar je voeten kijkt zodra je voorbij loopt. Wil jij lopen op wolken? Haal deze kicks hier!

3. Nike React Element 55 Women’s – Pale Pinknike wmns react element 55

De Nike React Element 55 heeft elementen van klassieke hardloopschoenen zoals de Nike Internationalist. Omgevormd naar een moderne, heelal achtige vibe vormt de React Element een perfecte schoen voor onder een Levi’s spijkerbroek met bijhorende puffy jacket. Deze colorway leent zich wellicht beter voor in de zomer. Maar daarom zijn deze jongens ook in de uitverkoop. Bestellen doe je door hier te tikken.