Reebok BB 4000 sneakers

38 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok BB 4000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok BB 4000.

De Reebok BB 4000 sneakers waren toonaangevende sneakers in de jaren tachtig. Op vrijwel elk outdoor basketbalcourt domineerden zij het spel. De Sneakerbaron denkt nog vaak met weemoed terug aan deze tijd. Hij was dan bijzonder in zijn nopjes toen hij deze remake van de iconische Reebok BB 4000 sneakers zag. Want deze sneakers zijn terug en domineren dit keer niet alleen het outdoor basketbalcourt, maar ook de straat. De schoen dwingt respect af met zijn luxe, stijlvolle uitstraling.

Dit komt onder andere door het strakke lederen bovenwerk van de schoen met zijn fraaie stikwerk. De traditionele vetersluiting telt zes veteroogjes en zorgt voor een goede pasvorm. Perforaties op de neus zorgen voor een goede ventilatie. De gewatteerde, halfhoge kraag sluit zacht en comfortabel rond je enkel. De ondersteuning en stabiliteit die de BB 4000’s je bieden is uitstekend. De middenzool voorziet je van een prettige demping en dankzij de geprofileerde rubberen buitenzool beschik je over maximale grip. Handig, als je toch onverhoopt eens terecht komt op dat outdoor basketbalcourt. De Reebok BB 4000 waren iconische sneakers en geven deze status met deze sneakers nog meer waarde.