Reebok Ad Court sneakers

25 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Ad Court

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Ad Court.

Als je de Reebok Ad Court sneakers ziet, dan weet je gelijk waar hun roots liggen. De Sneakerbaron zag meteen dat deze sneakers geïnspireerd zijn op de klassieke tennissneakers uit de jaren tachtig. Helemaal niet erg, want dit geeft de Reebok Ad Court sneakers stijl, karakter en uitstraling. Deze sneakers zijn vooral bedoeld om casual te dragen, zoals dit ook het geval is met de Reebok Club C Double sneakers, de Adidas Supercourt sneakers en de New Balance 237 sneakers.

Het strakke bovenwerk bestaat voor het grootste deel uit leer. Hier komt voor een groot deel die elegante, exclusieve look vandaan. Contrasterende kleurdetails en een tikkeltje suede op de hiel doen de rest. De reguliere vetersluiting telt zeven veteroogjes en draagt zijn steentje bij aan de goed pasvorm van de Ad Courts. De zijkant van de schoen is geperforeerd, waardoor de ventilatie goed geregeld is. Het voetbed vormt zich naar je voet en is zeer comfortabel. Doordat de binnenzijde gevoerd is met een dun laagje textiel ervaar je nog meer comfort. Het upper gaat via fraai stikwerk over in de EVA-middenzool met drop-in. Deze middenzool is verantwoordelijk voor de prima demping die deze sneakers je op maat leveren. De rubberen loopzool heeft een geprofileerd loopvlak voor maximale grip. Dankzij de draaicirkel onder de voorvoet ben je ook nog eens heel wendbaar. Net als de Converse Cons sneakers en de Veja V-lock sneakers mixen de Reebok Ad Court sneakers makkelijk met uiteenlopende kledingstijlen. Draag ze bijvoorbeeld eens onder een moderne zakelijke outfit.