Reebok Club C x Cardi sneakers

31 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Club C x Cardi

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Club C x Cardi.

Wil jij opvallen en een statement maken waar jij voor staat? Check dan heel snel deze dikke Reebok Club C x Cardi sneakers! Met deze sneakers weet je één ding zeker en dat is dat de spotlights altijd op jou gericht zullen zijn. De Sneakerbaron loves them! De Reebok Club C x Cardi sneakers hebben een super strak bovenwerk van glanzend leer met details van suède. Dit geeft deze sneaker meteen een luxe, stijlvolle uitstraling. Het traditionele vetersysteem met zeven veteroogjes draagt bij aan de uitstekende pasvorm en fit van de schoen.

Aan de tong is een handig lusje bevestigd, dat je kunt gebruiken bij het aantrekken van de schoen. De instap is gevoerd met een dikke laag textiel, waardoor je direct bij het aantrekken van de schoen een hoge mate van comfort ervaart. De versterkte hak geeft je een vertrouwd gevoel van ondersteuning en stabiliteit. En dan die fantastische dikke plateauzolen…..heerlijk gewoon. En niet alleen vanwege de looks, maar ook vanwege het loopcomfort (demping) die deze plateauzolen je bieden. Vind je deze plateauzool nu net even iets teveel van het goede, maar vind je de rest van deze sneaker helemaal te gek? Dan is er goed nieuws, want de Reebok Club C x Cardi sneakers zijn ook verkrijgbaar met een minstens zo stijlvolle reguliere zool.