Reebok Zig sneakers

189 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Zig

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Zig.

ow, dit zijn nou wat je noemt mega dikke sneakers! Over welke sneakers de Sneakerbaron het heeft? Over de Reebok Zig sneakers natuurlijk. Dit zijn echt revolutionaire sneakers die helemaal futureproof zijn. Het bovenwerk van de Reebok Zig sneakers bestaat uit een voorgevormde neopreenconstructie die garant staat voor ondersteuning en stabiliteit. Uiteraard ontbreekt het ventilerende en lichte mesh materiaal niet in dit bovenwerk. In dit soepele mesh materiaal zijn op verschillende plaatsen zogenaamde ondersteunende zones aangebracht. Ook deze dragen bij aan support en stabiliteit, maar zeker ook aan de uitstekende fit en comfort van de Zig’s.

De schoen laat je een ongekende demping ervaren, die wordt verzorgd door de gepatenteerde Floatride Fuel- technologie. Het zal je vast niet als een verrassing in de oren klinken dat deze demping responsief is. De speciaal ontworpen Zig Energy Bandjes in de schoen zijn medeverantwoordelijk voor de responsiviteit van deze sneakers. De flexibele, rubberen zool is gemaakt om je maximale grip en wendbaarheid te geven. De Reebok Zig sneakers zijn sportieve sneakers die graag een sportieve uitdaging met je aangaan. Iets minder sportief aangelegd? Geen probleem voor deze sneakers, gaan ze gewoon met je mee de stad in of de straat op!