Reebok Beatnik sneakers

41 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Beatnik

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Beatnik.

Eerlijk is eerlijk, de Sneakerbaron moest wel even wennen aan de Reebok Beatnik sneakers. Het zijn zeker geen dertien in een dozijn sneakers en dat maakt ze nu juist zo bijzonder. De Sneakerbaron is groot fan van deze sneakers geworden. Hij noemt ze sandaalsneakers en dat is een omschrijving die goed bij de Reebok Beatnik sneakers past. Met deze sneakers is het heerlijk slenteren over de boulevard, de camping of waar dan ook. Het bovenwerk is gemaakt van corduroy stof en je begrijpt vast en zeker dat dit zeer comfortabel draagt.

De verstelbare hielband zorgt ervoor dat je niet uit de Beatniks glijdt of dat je sloft. Het materiaal van de hielband is zacht, zodat deze niet in je huid snijdt. De dikke rubberen zool zorgt voor een zeer aangenaam loopcomfort en voorziet in een lichte demping. De diepe, brede ribbels in de zool zorgen ervoor dat je grip houdt, ook op het strand. Als jij iemand bent die anders dan anders durft te zijn, dan zijn de Reebok Beatnik maar wat graag jouw maatje!