Reebok Royal Prime 2 sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Royal Prime 2

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Royal Prime 2.

De Sneakerbaron is jong van geest, maar helaas te groot voor de Reebok Royal Prime 2 sneakers. En daar baalt hij best een beetje van. Deze dikke sneakers zijn speciaal ontwikkeld voor jongeren en de designers van Reebok weten overduidelijk wat deze doelgroep hip en trendy vindt. De Reebok Royal Prime 2 sneakers zijn sneakers voor alle dag en voor elke gelegenheid, vergelijkbaar met de Reebok Club C Double sneakers voor volwassenen.

De Royal Prime 2's hebben een minimalistische look. Laat je hierdoor niet misleiden, want dit is de grote kracht van deze sneakers. De schoen heeft een fraai upper van synthetisch leer, dat zowel soepel als stevig is. Voordeel is dat dit materiaal tegen een stootje kan en makkelijk schoon te maken is. De schoen heeft een regulier vetersysteem, maar voor de jongere kids is er ook een uitvoering met een klittenbandsluiting. Een handig lusje op de hiel van de schoen zorgt ervoor dat je de schoen makkelijk en snel aantrekt. Zo'n lipje is niet alleen handig voor kinderen, want ook bij sneakers voor volwassenen kom je deze vaak tegen. Bijvoorbeeld bij de Reebok Zoku Runner sneakers en de Reebok Zig sneakers. Het voetbed van de schoen geeft steun en is comfortabel. De schoen heeft een aangename demping, waardoor je de schoen met gemak de hele dag draagt. De Reebok Royal Prime 2 sneakers hebben een rubberen loopzool die slijtvast is en je altijd voorziet van optimale grip.