Reebok Club C Double sneakers

57 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Club C Double

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Club C Double.

De Reebok Club C Double sneakers zijn fraaie casual sneakers, waarmee je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Volgens de Sneakerbaron zijn de Reebok Club C Double sneakers bedoeld voor sportieve mensen die weten wat ze willen en het belangrijk vinden om stijlvol voor de dag te komen. Het upper van de schoen is een mooie combi van suède en (imitatie)leer. Het duidelijk zichtbare stikwerk is een stijlvol detail dat van absolute meerwaarde is voor de Club C Doubles. Ter hoogte van de voorvoet zijn er op het upper perforaties aangebracht. Hierdoor bieden deze sneakers je een goede luchtcirculatie en heb je geen last van te warme voeten.

De schoen heeft je ook op het gebied van comfort het nodige te bieden. Zo sluit de gevoerde kraag goed en comfortabel om je enkel en voelt het ergonomische voetbed als een weldaad voor je voeten. De dikke tussenzool, die met fraai stikwerk aansluit op het bovenwerk, voorziet je van een prettige demping. Dankzij de draaicirkel in de rubberen loopzool heb je over wenbaarheid en flexibiliteit niets te klagen. Ook grip is in goede handen bij deze sneakers. Dit alles maakt de Reebok Club C Double sneakers ook tot goede sneakers als je aan fitness doet.