Reebok Pump sneakers

127 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#reebokpump

Onder de loep Reebok Pump

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Pump.

Sneakers die je op kan pompen? De Sneakerbaron was een beetje sceptisch toen hij hiervan hoorde. Maar inmiddels is hij helemaal overstag en is hij groot van de Reebok Pump sneakers. De Reebok Pump sneakers zijn hele dikke en tegelijkertijd hele bijzondere sneakers. De pasvorm van de schoen is ongekend goed. Wanneer je de schoen hebt aangetrokken, pomp je deze op door middel van een button op het bovenwerk van de schoen. De schoen sluit hierdoor strak en comfortabel om je voet. Je bepaalt zelf hoeveel lucht je ‘in de schoen pompt’. Door de button langer ingedrukt te houden. Laat je de lucht weer ontsnappen.

Naast deze gave feature hebben de Pump’s je nog veel meer te bieden. Zo is het bovenwerk gemaakt van het prettig aanvoelende mesh materiaal, dat verantwoordelijk is voor de goede ventilatie. Het TPU bandje bied je extra support. De uitstekende demping van de schoen wordt verkregen door de gepatenteerde Hexalite-demping. De rubberen loopzool is voorzien van een profiel dat je grip en wendbaarheid geeft. Het model van de Reebok Pump sneakers is gebaseerd op een prototype uit 1995. Toch zijn dit hele dikke sneakers, die niet mogen ontbreken in jouw sneakercollectie.