Reebok DMX sneakers

131 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok DMX

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok DMX.

De Sneakerbaron begeeft zich lang niet altijd op de gebaande paden. Voor het betere trail- en hikewerk heb je uiteraard wel goede sneakers nodig. De Sneakerbaron kiest in dit geval vaak voor zijn Reebok DMX sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt voor ‘het terrein’, maar je kunt ze ook heel goed lekker casual dragen. Het bovenwerk van de Reebok DMX sneakers is gemaakt van stijlvol suède.

Om de schoen van extra stevigheid en stabiliteit te voorzien is dit bovenwerk verstevigd met een TPU-constructie. Dit geeft de schoen tegelijkertijd een heel moderne en eigentijdse look. De EVA-inlegzool is bijzonder comfortabel en draagt bij aan de demping. Je hiel heeft het vaak zwaar te verduren tijdens het (hard)lopen. Hier heeft Reebok iets op gevonden en wel in de vorm van luchtverplaatsingstechnologie, die het merk DMX-Shear heeft gedoopt. Checken we tot slot nog even de loopzool van de DMX’s. Wat hier direct opvalt zijn de noppen die hierop aangebracht zijn. Deze noppen zorgen voor tractie en grip en dat kun je altijd goed gebruiken. De Reebok DMX sneakers staan te trappelen van ongeduld om met jou op pad te gaan. Stel ze niet teleur!