Reebok Premier sneakers

55 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Premier

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Premier.

Onder de noemer ‘Classics’ brengt Reebok hele dikke hardloopsneakers uit. Over welke sneakers de Sneakerbaron het heeft? Over de Reebok Premier sneakers natuurlijk! Wat een fraaie runners zijn dit zeg! Met de Reebok Premier sneakers heeft dit merk een klassiek model runningshoe nieuw leven ingeblazen. Het bovenwerk heeft een 3D-look dat dankzij het gebruik van mesh en leren overlays heel modern en trendy is. Het reguliere vetersysteem telt zeven veteroogjes. De hiel van de schoen is verstevigd en geeft je een prettige mate van support en stabiliteit. En nu we toch bij de hiel van de schoen zijn aangeland, het hiellusje is bedoeld om je te helpen met het aantrekken van de schoen.

De met textiel gevoerde instap is comfortabel en zorgt er mede voor dat de schoen goed om je enkel sluit. Vocht en vuil weet je hierdoor lang buit de deur te houden. De middenzool van DMX-schuimrubber is verantwoordelijk voor een uitstekende, responsieve demping. In deze middenzool is een TPU-schacht geplaatst, die voor maximale stabiliteit zorgt. Daarnaast geeft deze TPU-schacht de Premiers een fraaie, ietwat futuristische look. De rubberen loopzool heeft een gevarieerd profiel meegekregen, waardoor goede grip en wendbaarheid haast vanzelfsprekend zijn. De Reebok Premier sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende colorways, die variëren van heel opvallend tot meer ingetogen. De Sneakerbaron is benieuwd voor welke jij kiest.