Vans Atwood sneakers

23 schoenen gevonden
3 filters actief

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Atwood

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Atwood.

Zo eenvoudig en toch zo groots. De Sneakerbaron verbaasd zich elke keer weer over deze dikke Vans Atwood sneakers. Want als je eerlijk bent, dan lijken deze sneakers op het eerste oog niet heel bijzonder. Maar schijn bedriegt, want deze gedachte verdwijnt als sneeuw voor de zon als je voor een tweede maal kijkt naar de Vans Atwood sneakers. En die tweede keer kijken, dat doe je gegarandeerd. Je ziet direct dat dit echte Vans zijn en dat is echt een pré.

Het zal je dan ook niet verbazen dat deze sneakers erg in trek zijn bij skaters en freerunners. De schoen heeft een uitstekende pasvorm en sluit nauw om je voet. Belangrijk, want zo houd je feeling met je board. Tong en boord van de schoen zijn gevoerd en dat zorgt voor een comfortabel gevoel. Karakteristiek voor de sneakers van Vans, is de dikke wafelprofielzool. Ook de Vans Atwood sneakers zijn voorzien van deze zool. Grip, grip en nog eens grip zijn dus een absolute garantie. Een prettige gedachte als je jouw moves op het board wil showen. Kies de colorway die bij jou past en start shinen.