Vans Era sneakers

730 schoenen gevonden
3 filters actief

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Era

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Era.

De Vans Era sneakers zijn sneakers waar je groot respect voor moet hebben als sneakerliefhebber. Voor de release van deze sneakers moeten we namelijk een eind terug in de tijd. Naar 1976 om precies te zijn. En het mag gerust speciaal genoemd worden dat de Vans Era sneakers anno nu nog net zo populair zijn als back in the days. De Sneakerbaron heeft verschillende uitvoeringen van deze sneakers in zijn collectie opgenomen. Deze sneakers zijn van origine echte skatesneakers, net als de Nike Stefan Janoski sneakers, de Nike SB Adversary sneakers en de Adidas Nizza sneakers. Maar wil je deze dikke sneakers alleen lekker casual dragen, dan moet je dat zeker doen!

De Era's zijn super sportief en zeker ook super relaxed. Twee uitersten die harmonieus samenkomen in deze kicks. Het lage model geeft de schoen een retrotouch die zich moeiteloos aanpast aan deze tijd. Zoals je van dit merk gewend bent, is het upper van deze schoen gemaakt van stevig canvas. Dit zorgt voor een bijzonder goede pasvorm en fit en ook over support heb je niets te klagen. De schoen heeft een klassiek vetersysteem met metalen veteroogjes. De gevoerde kraag voelt comfortabel aan en sluit goed rondom je enkel. Dit draagt bij aan de voor skaters zo belangrijke boardfeel. Het fraaie stikwerk voegt een bescheiden dosis stijl aan de schoen toe, net als de Vans-branding dit doet. De karakteristieke dikke witte tussenzool voorziet je van een aangename demping waarmee elke skater uit de voeten kan. Minstens zo karakteristiek is de rubberen wafelzool die garant staat voor maximale grip en wendbaarheid. Ook de Vans Sid sneakers en de Vans Chima Pro sneakers zijn voorzien van deze rubberen wafelzool. De Vans Era sneakers zijn in veel verschillende colorways verkrijgbaar en hebben een normale pasvorm.