Vans Chukka sneakers

74 schoenen gevonden
3 filters actief

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Chukka

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Chukka.

Het Vans-skateteam komt vaak met dikke sneakers voor de dag. De Vans Chukka sneakers zijn hier het bewijs van. De Sneakerbaron herkende direct details van de Vans Authentic in deze sneaker. Geeft niets, want de Vans Chukka sneakers zijn zeker geen slap aftreksel te noemen. In tegendeel! Het zijn fraaie sneakers met een bovenwerk dat bestaat uit verschillende materialen, suède en canvas. De Chukka’s hebben een uitstekende fit, waardoor je optimaal contact houdt met je board.

Er is veel aandacht besteedt aan comfort. Zo tref je in de schoen een ‘PopCush’ voetbed aan. Dit schuimrubberen voetbed heeft eigenschappen die bijdragen aan demping en stabiliteit en voelt zacht aan. De PRO VULC LITE constructie in de buitenzool is iets waar Vans al decennia lang bekend om staat. Net als het legendarische wafelpatroon op deze gevulkaniseerde, rubberen buitenzool. Hierdoor ben je verzekerd van optimale en maximale grip en blijf je altijd ‘in touch’ met je board. Een absolute must voor elke skateboarder. De Vans Chukka sneakers zijn er niet alleen voor skaters, maar ook voor iedereen die gewoon graag hele dikke sneakers draagt!