Vans Rowley sneakers

59 schoenen gevonden

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Rowley

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Rowley.

Vans heeft al heel wat iconische sneakermodellen gelanceerd. Wat de Sneakerbaron betreft horen de Vans Rowley sneakers absoluut thuis in dit rijtje. Deze dikke sneakers zagen zo rond de eeuwwisseling voor het eerst het daglicht en waren direct een dikke hit. En dat zijn de Vans Rowley sneakers vandaag de dag nog steeds. Deze remake is een eerbetoon aan het origineel, waarbij de designers er alles aan gedaan hebben om zo dicht mogelijk bij dit origineel te blijven. Missie geslaagd! Het bovenwerk van de schoen sluit, als altijd, bijzonder goed om je voet. Dit zorgt ervoor dat je feeling houdt met je board en zo de vetste trics kunt uitvoeren.

Op verschillende plaatsen zijn perforaties aangebracht, zodat je verzekerd bent van optimale ventilatie. Wat echt een gaaf stijldetail is, dat is de aanduiding op de hiel, 66/99. Dit staat voor het jaar 1966, oprichting van het merk Vans, en voor het jaar 1999, de lancering van de Rowley’s. De rubberen neus van de schoen gaat slijtage op deze plek tegen. Voor een comfortabele fit is de kraag van de schoen gewatteerd. De duurzame rubberen zool heeft natuurlijk een wafelprofiel, zodat je altijd grip hebt en houdt. De Vans Rowley sneakers zijn nog steeds heel moderne sneakers met wie je zeker gezien mag worden!