Vans Crockett sneakers

45 schoenen gevonden
3 filters actief

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Vans modellen

Top 3 deze week

Onder de loep Vans Crockett

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Crockett.

Gilbert Crockett is een fenomeen in de skatewereld. Wat deze dude met een skateboard kan is ronduit sensationeel. De Sneakerbaron is groot fan van Gilbert en was dan ook helemaal happy toen de Vans Crockett sneakers op de markt kwamen. Deze sneakers zijn, hoe kan het ook anders, een eerbetoon aan Gilbert en in samenspraak met deze living legend ontworpen. De Vans Crockett sneakers hebben een upper dat gemaakt is van verstevigd canvas. Stijlvolle lederen accenten verfraaien het upper en geven de schoen dat eigen karakter dat je graag terugziet in een sneaker. Stabiliteit is enorm belangrijk bij het skaten en vandaar dat er voorgevormde hielstukken aan de binnenzijde zijn aangebracht.

Het PopCush-voetbed voelt super comfortabel aan en levert een belangrijke bijdrage aan de uitstekende demping van de schoen. Schokken worden dan ook goed opgevangen en gepareerd. Hierdoor blijf je in control. De zool van de Crockett’s heeft het relatief zwaar te verduren. Slijtage ligt op de loer, de DURACAP-onderlaagversteviging brengt dit een halt toe. Naast stabiliteit zijn ook goede grip en flexibiliteit een absolute must om maximaal te performen. De voor Vans sneakers zo karakteristieke zool met wafelstructuur levert je deze zaken op maat en op afroep. De Vans Crockett sneakers zijn heerlijke streetwise sneakers die verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende colorways.