Vans Kyle Walker sneakers

47 schoenen gevonden
3 filters actief

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Kyle Walker

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Kyle Walker.

Elke skater kent Kyle Walker, een mega talent dat er in 2016 met de titel ‘Skater of the Year’ vandoor ging. Je snapt het al, de Sneakerbaron is groot fan van hem en mag zelf ook graag op z’n board staan. En welke sneakers hij dan draagt? De Vans Kyle Walker sneakers natuurlijk. Vans is bij uitstek het merk voor skaters, bmx-ers en freerunners. De Vans Kyle Walker sneakers zijn een prachtige aanvulling op het assortiment van het merk. Het bovenwerk van deze sneakers is, zoals je vast en zeker verwachtte, van stevig, duurzaam canvas (twill).

Suede overlays hebben een dubbele functie; ze bieden stevigheid en voegen stijl toe. De vetersluiting draagt bij aan de uitstekende fit van de schoen. Feeling met je board houden is mega belangrijk om je skills te laten zien. Het UltraCush HD-voetbed zorgt hiervoor en levert bovendien een belangrijke bijdrage aan de demping. Want ook deze is van belang om op de toppen van je kunnen te performen. De Kyle Walker’s hebben het zwaar te verduren als je alles geeft wat je in je hebt. Slijtage wordt tegen gegaan door de DURACAP-onderlaagversteviging op plekken waar slijtage op de loer ligt. Tsja, en dan is er natuurlijk de bekende WAFFLECUP-constructie, die je maximale grip en flexibiliteit biedt, zonder dat je daarbij de feeling met je board verliest. De Vans Kyle Walker sneakers zijn dikke sneakers, waarmee je altijd goed voor de dag komt. Ook als je geen skater bent.