Vans SK8 Low sneakers

119 schoenen gevonden
3 filters actief

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans SK8 Low

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans SK8 Low.

Echt shinen en je beste performance op je skateboard laten zien? Dat kan alleen als je de juiste sneakers draagt. En natuurlijk moeten die er ook vet uitzien. Begrijpt de Sneakerbaron heel goed en hij geeft je dan ook graag een tip voor een hele dikke ‘skatesneaker’. De Vans SK8 Low sneakers zijn megagoed en megafraai. De Vans SK8 Low sneakers zijn een lowtop versie van de SK8 hightops, maar waarschijnlijk was dit je al opgevallen. Het bovenwerk van deze sneakers is ook dit keer weer gemaakt van suède en stevig canvas. De schoen draagt zeer comfortabel, heeft een vetersluiting en sluit bijzonder goed om je voet.

Het is onder andere deze uitstekende fit die ervoor zorgt dat je optimaal in contact blijft met je board. Want alleen dan kun je die vette trics en moves laten zien. De neus van de SK8 Low’s is verstevigd en slijt daardoor nauwelijks. De dikke zool heeft precies die demping die je nodig hebt en vangt moeiteloos de schokken van je sprongen op. De zool met wafelpatroon zorgt voor maximale grip en is bovendien flexibel voor optimale wendbaarheid. De Vans SK8 Low sneakers zijn in een groot aantal dikke colorways verkrijgbaar.