Pagina 1 van 1

Adidas Nizza sneakers

27 sneakers gevonden

Adidas Nizza

De Baron kan zich de jaren tachtig van de vorige eeuw nog heel goed herinneren. Het was een tijd waarin de sneaker als casual schoen in opkomst was en regelmatig verschenen er nieuwe modellen. De Adidas Nizza was een sneaker om nooit te vergeten en is anno nu weer net zo hip als toen.

De Adidas Nizza is van oorsprong een basketbalschoen. Zowel in de sportarena’s als op de streetcourts was de Nizza een graag geziene gast. Adidas heeft dit model nieuw leven ingeblazen en komt met twee modellen, een laag en een hoog model. Deze sneaker is voorzien van een canvas bovenwerk dat zorgt voor een natuurlijke ventilatie. De rubberen teenbeschermers zorgen niet alleen voor bescherming, maar geven de schoen ook een sportieve look, net zoals de treklusjes op de hiel van de schoen. Draag -en loopcomfort zijn, zoals je van een Adidas sneaker mag verwachten, weer dik in orde.

Het zal je vast niet verbazen dat de Baron van de Adidas Nizza een hoog en een laag model in de kast heeft staan. Zo heeft hij voor elke gelegenheid een passende Nizza!