Air Jordan 23 sneakers

52 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan 23

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan 23.

De Sneakerbaron is groot fan van de Air Jordan reeks. De Air Jordan 23 sneakers zijn echte pareltjes en de Sneakerbaron heeft deze sneakers een ereplaats gegeven in zijn indrukwekkende sneakercollectie. Volledig terecht natuurlijk, want wat is dit een dikke sneaker zeg! De Air Jordan 23 sneakers werden voor het eerst uitgebracht in 2008. Speciaal voor de ‘23’ werd Tinker Hatfield benadert om het model te ontwerpen. Een betere keuze had Nike niet kunnen maken. De schoen is om meerdere redenen uniek te noemen. Zo is het profiel van de zool gebaseerd op de duimafdruk van Michael Jordan zelf. Best cool toch?

Vanzelfsprekend is het een basketbalsneaker, maar zo laag als dit model is een Air Jordan niet eerder geweest. Het is een sneaker die tot op zekere hoogte duurzaam genoemd mag worden. Dit, omdat er voor de productie ervan gebruik is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De demping van deze sneakers wordt ook dit keer weer verzorgd door de Zoom Air technologie. De pasvorm is optimaal, omdat het bovenwerk van de Jordan 23 soepel is en nauw om de voet sluit. Zonder af te knellen natuurlijk. Stabiliteit en flexibiliteit gaan hand in hand en dit zelfde gaat voor grip en support. En dan toch nog even over de looks van de Air Jordan 23 sneakers.