Air Jordan Future sneakers

95 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Future

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Future.

Ben je op zoek naar een sneaker die future-proof is? Dan zijn de Air Jordan Future sneakers echt iets voor jou. En voor de Sneakerbaron, want natuurlijk heeft hij deze mega dikke sneakers aan zijn imposante collectie toegevoegd. Alles aan de Air Jordan Future sneakers ademt toekomst. Het is een opvallende verschijning en een welkome afwisseling op straat. Het model wordt gekenmerkt door een zeer strak lijnenspel en een bijzonder fraai bovenwerk. Dit bovenwerk is ademend en heeft een vetersluiting die netjes weggewerkt is, waardoor deze nauwelijks opvalt.

Het soepele materiaal sluit nauw om je voet en biedt daarbij alle support die je nodig hebt. De middenzool heeft een andere kleur dan de loopzool en dat geeft de schoen een ietwat speels karakter. Natuurlijk niet te, want sneakers moet je altijd serieus nemen. De demping in de schoen is responsive en de Nike Zoom Air technologie zorgt ervoor dat de schokken worden geabsorbeerd en in de vorm van energie weer aan je worden teruggegeven. De Air Jordan Future sneakers zijn er voor iedereen die klaar zijn voor de toekomst. Ben jij future-proof?