Air Jordan Zion 1 sneakers

52 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#airjordanzion1

Onder de loep Air Jordan Zion 1

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Zion 1.

Zion Lateef Williamson is een fenomeen in de Amerikaanse basketbalcompetitie, de NBA. Zo zachtaardig als hij buiten het veld is, zo medogenloos is hij op het court. Het is niet meer dan terecht dat er dikke basketbalsneakers naar hem zijn vernoemd, de Air Jordan Zion 1 sneakers. Net als de Air Jordan Cadence sneakers en de Air Jordan Ultra Fly 2 sneakers zien deze sneakers er een tikkeltje uitdagend, klaar voor actie. De Sneakerbaron is erg enthousiast over deze sneakers en draagt ze vol trots als hij de straat op gaat. Hij wisselt natuurlijk regelmatig af, om zijn Adidas Harden sneakers niet tekort te doen.

De Zion 1's hebben een heel fraai bovenwerk dat voor een deel uit het ventilerende mesh bestaat. Mede dankzij dit materiaal weegt de schoen maar weinig, wat de performance alleen maar ten goede komt. De hoge zijkanten zijn comfortabel en bieden uitstekende stabiliteit. Nog meer stabiliteit en support krijg je dankzij twee banden die aangetrokken worden wanneer je de veters strikt. De schoen trek je makkelijk aan met behulp van het lusje dat op de hiel is aangebracht. De tong van de schoen heeft een zachte vulling, zodat je geen last hebt van veters die je strak aantrekt. Net als bij de Air Jordan Alpha 360 sneakers en de Nike Kobe sneakers, is de demping meer dan dik in orde. De ultra snelle responsiviteit vangt schokken op en geeft ze direct aan je terug in de vorm van energie. De Air Strobel-demping over de hele lengte van de schoen zorgt hiervoor. De Zoom Air-unit ter hoogte van de voorvoet doet hier nog een schepje bovenop. Het profiel op de rubberen loopzool is uniek en heeft meerdere richtingen. Hierdoor ben je als geen ander in staat explosief te starten en zijdelings te bewegen zonder grip te verliezen. De Air Jordan Zion 1 sneakers laten jou optimaal shinen en performen.