Air Jordan 35 sneakers

74 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#airjordan35

Onder de loep Air Jordan 35

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan 35.

En daar zijn ze dan, de nieuwste leden van de Jordan-family, de Air Jordan 35 sneakers. Nike weet de Sneakerbaron keer op keer te verbazen met de Air Jordan sneakers en ook dit keer is dit weer het geval. Wat een dikke basketbalsneakers zijn dit! De Air Jordan 35 sneakers zien er fantastisch uit en dat is een groot compliment aan designer Tate Kuerbis. Hij heeft samen met zijn team een bij voorbaat al iconische sneaker af te leveren. De schoen weegt zeer weinig, wat mede te danken is aan het gebreide bovenwerk van de schoen. Ook de Eclipse 2.0 plaat ter hoogte van de middenvoet draagt hier aan bij. Bovendien zorgt deze plaat voor stabiliteit en support. De plaat is uitgehold, waardoor je ‘door de schoen heen’ kijkt.

Verschillende stijlvolle details op de Jordan 35’s verwijzen naar de Air Jordan 5 (vorm van de tong en brede rand bovenaan de kraag). In de middenzool van foam zijn twee dikke Zoom Air units aangebracht. Eentje in de hak en eentje ter hoogte van de voorvoet. Hoeveel responsieve demping kun je aan? Voor deze sneakers zijn explosieve en onverwachte bewegingen geen uitdaging. De buitenzool is gemaakt van rubber en heeft een speciaal aangepast visgraatpatroon om je van maximale grip te voorzien. De Air Jordan 35 sneakers zijn een must have voor elke sneakerliefhebber.