Air Jordan Zoom 92 sneakers

25 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Zoom 92

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Zoom 92.

De Air Jordan sneakers zijn stuk voor stuk legendarische sneakers. De Air Jordan Zoom 92 sneakers zijn hierin dan ook zeker geen uitzondering. De Sneakerbaron was één van de eersten die je op deze dikke sneakers kon spotten. En ook vandaag de dag trekt hij er nog regelmatig met zijn Air Jordan Zoom 92 sneakers op uit. Deze sneaker is een eerbetoon aan de jaren negentig, maar zeker ook een eerbetoon aan andere Nike- en AJ-modellen. Check bijvoorbeeld de sleeve van de schoen. Je herkent hierin vast en zeker de Nike Air Max 180. De badge, die op de hak is gestikt, verwijst naar de Air Jordan 7. En kijken we naar de voorgevormde details van de schoen, dan zien we dat deze eerder gebruikt zijn voor de Air Force 5.

Het licht elastische upper zorgt ervoor dat de Air Zoom 92’s een uitstekende pasvorm hebben. En wat een comfort bieden deze sneakers je. De gevoerde, zachte instap voelt heerlijk aan rond het enkelgebied. Ook de binnenzijde is gevoerd met textiel, voor nog meer comfort. De middenzool bestaat uit stevig foam. Dit zorgt voor stabiliteit en draagt ook nog eens bij aan de uitstekende demping. De Zoom Air unit onder de bal van je voet zorgt voor nog meer responsieve demping en is jouw garantie dat schokken snel geabsorbeerd worden. Geen Jordan zonder maximale grip en wendbaarheid en natuurlijk zijn deze zaken weer meer dan dik in orde bij de Air Jordan Zoom 92 sneakers. Ben je op zoek naar dikke retro basketbalsneakers? Dan heb je deze nu gevonden!