Air Jordan Delta sneakers

116 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Delta

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Delta.

De Air Jordan Delta sneakers zijn meer dan enkel en alleen basketbalsneakers. Het zijn stijliconen die je tegenstander imponeren en direct op achterstand zetten. En daar houdt de Sneakerbaron van! Reden genoeg om deze dikke sneakers eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Dit onderzoek begint bij het upper van de Air Jordan Delta sneakers. Dit is gemaakt van mesh, dat in een ruitvormig patroon is verwerkt. De suede overlays laten zien dat het om echte Jordans gaat, gentlemens in het veld. Maar wel gentlemens die willen winnen en geen genoegen nemen met minder dan het hoogst haalbare. De enkelkraag is gewatteerd met zacht textiel, waarbij er ter hoogte van de achillespees nopjes zijn aangebracht. Deze bieden extra comfort rond deze kwetsbare plek.

In de voorvoet is een groef aangebracht, met als functie ervoor te zorgen dat de Jordan Delta’s meebuigen met je voet. De responsieve demping wordt geleverd door het gepatenteerde Nike React Foam. Frivole details als de lusjes bij de hiel en tong van de schoenen, zijn bedoeld om het aantrekken van de schoen te vergemakkelijken. Op de buitenzool zijn rubberen pods geplaatst die, in combinatie met de rubberen loopzool, bijdragen aan de uitstekende grip en wendbaarheid van deze sneakers. De Air Jordan Delta sneakers zijn op verschillende plekken voorzien van Jordan-branding, subtiel en stijlvol. Deze sneakers mogen in geen enkele sneakercollectie ontbreken.