Air Jordan Eclipse sneakers

50 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Eclipse

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Eclipse.

Als je denkt dat de Air Jordan Eclipse sneakers de zoveelste Air Jordans zijn en niets toevoegen aan wat er als is, lees dan eerst even wat de Sneakerbaron je over deze basketbalsneakers te vertellen heeft. Wedden dat je dan heel anders tegen de Air Jordan Eclipse sneakers aan kijkt! Zoals altijd is het bovenwerk van een ‘Jordan’ een ware eyecatcher. Het bovenwerk is gemaakt van premium materialen, waaronder leer. Groot voordeel is dat het upper licht elastisch is. Dit vergemakkelijkt het aantrekken van de schoen, maar heeft als bijkomend voordeel dat het bijdraagt aan de uitstekende fit.

De vetersluiting stelt je in staat deze fit verder te optimaliseren en aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. De Sneakerbaron raadt je aan om deze sneaker een maatje groter te bestellen dan dat je gewend bent, omdat ze kleiner uitvallen. De sneaker beschikt over een formidabele demping, die op verschillende plekken in de tussenzool is aangebracht. Het gebied rond de enkel en hak is versterkt, zodat je maximale steun en stabiliteit geniet. Wenbaarheid en grip zijn essentieel on court en daarin voorziet de rubberen loopzool. En hoe de Air Jordan Eclipse sneakers off court performen? Simpel, als the best of the best, want deze dikke sneakers staan overal hun mannetje!