Air Jordan OG sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan OG

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan OG.

e Air Jordan OG sneakers zijn speciaal ontworpen voor damesbasketballers. Michael Jordan was en is niet alleen populair onder mannelijke basketballers, maar ook onder vrouwelijke. Dat begrijpt de Sneakerbaron heel goed. En hij begrijpt ook heel goed dat dames een speciaal voor hen ontworpen sneaker willen hebben. Met de Air Jordan OG sneakers geven Nike en Michael gehoor aan deze oproep. De OG’s zijn bijzonder gave sneakers, zo gaaf dat de Sneakerbaron deze damessneakers een plek in zijn sneakercollectie heeft gegeven. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van flexibel materiaal, suède en textiel en in een aantal uitvoeringen ook van leer. Dit materiaal is verstevigd, zodat stabiliteit gewaarborgd is.

De demping in de schoen wordt verzorgd door de bekende Nike Air demping. On court draait alles om grip en wendbaarheid. De zool van deze basketbalsneakers is voorzien van een visgraatpatroon. Dit staat garant voor de best denkbare grip. Ook de rubberen pods die bij de hak en voorvoet op de schoen zijn aangebracht dragen bij aan grip en wendbaarheid. De Air Jordan OG sneakers zijn een lust voor het oog en mogen ook buiten het court gedragen worden. Steel je daar ook mooi de show!