Air Jordan Acces sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Acces

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Acces.

Dikke no-nonsens sneaker, dat is precies wat deze Air Jordan Acces sneakers zijn. Sneakers die geen enkele kapsones hebben. Waarom niet? Omdat ze dat volgens de Sneakerbaron gewoon totaal niet nodig hebben. De Air Jordan Acces sneakers mag je met een gerust hart retrobasketbalsneakers noemen. Legende Michael Jordan heeft zijn naam aan deze sneaker verbonden en alleen dit feit al zegt alles over de uitstraling en kwaliteit van de schoen……ongeëvenaard goed.

Het bovenwerk van de schoen bestaat op verschillende plaatsen uit geperforeerd leer. Het zal je niet verbazen dat dit zorgt voor een goede ventilatie van je voeten. Andere materialen die in ditzelfde bovenwerk zijn verwerkt, zijn textiel en synthetisch materiaal. Deze zorgen onder andere voor ondersteuning en comfort. De Acces’s hebben een premium karakter en uitstraling, waar het Jumpman-logo in woord en beeld op de schoen graag aan bijdraagt. De kuipzool in de hak van de schoen is klassiek te noemen en is voorzien van een dikke Air unit voor de broodnodige demping. Met de Air Jordan Acces sneakers heers jij zowel op de straat als op het court.